Emailserie 'Ik ben genoeg'

Ontvang (gratis) de 3-delige Bezinningsserie 'IkbenGenoeg'

Ja, ik ontvang graag de 3-delige Bezinningsserie over ‘IkbenGenoeg’!

 

Wat is genoeg eigenlijk? En wanneer ben je genoeg? Wanneer heb je genoeg? Hoe zou het eruit zien als je besluit dat het genoeg is?

 

Over al deze vragen gaan we in de komende drie dagen nadenken. Ik heb leuke video’s voor je klaar staan, ik deel met jou over mijn eigen zoektocht naar ‘genoeg’ en help jou ontdekken hoe dat er voor jou kan uitzien.

 

Wil jij dat ook? Schrijf je dan in voor deze e-mailserie van 3 dagen – en ontdek de vrijheid die ‘genoeg’ met zich meebrengt.

  Naam (graag invullen)

  E-mail (graag invullen)

  Ja, ik ontvang graag de 3-delige Bezinningsserie 'Ik ben genoeg'.

  Ik vind het ook wel leuk om de Bezinningsmail (4x per jaar) te ontvangen. Hiermee word ik ook op de hoogte gehouden van de nieuwe retraites op de website. Ik weet dat ik mij uiteraard zo weer kan afmelden.

  Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.

  Je kunt met een gerust hart boeken

  Wij begrijpen dat het spannend is om in deze tijd van Corona een retraite te boeken. Daarom hebben wij onze annuleringsvoorwaarden aangepast zodat je met een gerust hart kunt boeken:

   

  Wanneer je een annuleringsverzekering hebt en je moet onverhoopt annuleren, dan krijg je in de meeste gevallen het geld terug van de annuleringsverzekering.

  Maar heb je een annuleringsverzekering en krijg je (om welke reden dan ook) het geld niet uitgekeerd, dan krijg je van ons het geld terug. Zo loop je dus geen enkel risico.

  Lees hier meer

   

  Dus boek, juist nu, lekker een paar dagen voor jezelf!