Retraite 'Ouders Onderweg'

Ontvang (gratis) de 8-delige Inspiratieserie 'Ouders Onderweg'

Weet jij het? Wat 2021 gaat brengen? Ik heb geen idee en jij waarschijnlijk ook niet. Hoe dan ook, als je ouder bent en kinderen grootbrengt verdien je het om af en toe even stil te staan, juist om alle onverwachte wendingen in de achtbaan die het ouderschap soms is te kunnen nemen.

 

Je bent voortdurend onderweg, maar hoe gaat het met jou? Zorg je nog goed voor jezelf? Hoe verbind jij je met anderen, met je kinderen, je tieners? En kun je nog een beetje mild zijn voor jezelf? Of kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken?

 

Als dat zo is, vul hieronder je naam en e-mailadres in om acht weken lang een inspiratiemail te ontvangen in je mailbox. Dan loop ik acht weken met je mee en ontvang je elke week een mail in je mailbox met inspiratie voor jou als ouder. Een goed begin toch?

  Voornaam (graag invullen)

  Achternaam (graag invullen)

  E-mail (graag invullen)

  Ja, ik ontvang graag de 8-delige Inspiratieserie 'Ouders Onderweg.

  Ik vind het ook wel leuk om de Bezinningsmail (4x per jaar) te ontvangen. Hiermee word ik ook op de hoogte gehouden van de nieuwe retraites op de website. Ik weet dat ik mij uiteraard zo weer kan afmelden.

  Wanneer was de laatste keer dat je er even samen uit was?

  2021 wordt het jaar van de eerste Ouders Onderweg Retraite. Van 11 t/m 13 februari, in het klooster in Heiloo. Wanneer was de laatste keer dat je er even samen uit was? Dat je echt geïnvesteerd hebt in je relatie? In de retraite Ouders Onderweg ben je lekker samen weg èn je wordt geïnspireerd in het samen ouders zijn. Even afstand en daarna weer fris je schouders eronder. Aanmelden kan nog! Klik hier

   

  En wat 2021 betreft: terugkijken naar het jaar dat voorbij is kan mij helpen keuzes te maken voor het nieuwe jaar. Hoe ik dat doe? Ik vertel je er meer over mijn blog ‘Alle ballen in de lucht!’ Lees ‘m hier

   

  Wil je meer weten over Ouders Onderweg? Klik dan hier

  Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.