Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.

Agenda retraites 2020

 • Stilte retraite
  Stilte retraite
 • Retraite tot rust komen
  Bezinningsretraite 'Op het kruispunt van je leven'
 • Retraite vakantie
  Stilte weekend 'Aan Zijn voeten'

Stilte retraites 2020

Tijdens de stilte retraite gaan we heerlijk ‘zijn’. Je wordt in deze stilte retraite door de verschillende activiteiten in stilte uitgenodigd om je eigen innerlijke stem weer te horen.

 

Je gaat terug naar je kern en je gaat zien waar je nu staat in het leven. Door in stilte te zijn leren wij opnieuw luisteren naar onszelf en voor sommigen ook God. Er ontstaat een liefdevolle en diepe vorm van verbinding met onszelf.

Bezinningsretraites 2020 'Op het kruispunt van je leven'

Tijdens deze bijzondere retraite wordt je stilgezet bij vragen als;  Waar sta ik nu? Waar kom ik vandaan? En waar wil ik naar toe.

 

Aan de hand van verschillende workshops en coachingssessies krijg je in dit bezinningsweekend steeds meer je kruispunt helder en hiermede ook hetgeen wat je diep van binnen echt wilt.

Klooster Wandelretraite 2020

Even weg van het vaak hectische dagelijks leven. Tijd om al wandelend helemaal tot jezelf te komen, na te denken, te bezinnen of gewoon in alle rust te genieten van het moois om je heen.

 

In deze 3-daagse kloosterretraite wandelen we door het prachtige heuvelachtige Limburg. We slapen bij de slotzusters in Valkenburg.  De Klooster Wandelretraite heeft een bezinnend karakter. Naast de bezinningsworkshops zijn er met de wandelingen ook bezinningsmomenten in de natuur. Lees meer in het programma ‘Klooster Wandelretraite‘.

Retraite 'Tot rust komen aan Zijn voeten' 2020

In deze retraite maken we kennis met de stilte en wat dit met ons doet. Naast onze momenten van stilte, hebben we ook onze momenten van praten en delen.   In dit weekend laten we onze Martha drang en bezigheden los en gaan we  een weekend Maria zijn; een weekend heerlijk aan Zijn voeten, heerlijk ontvangen en quality time met God besteden.

Hoe ervaren de deelnemers de retraites?

Lees hier de reacties!

Retraites voor groepen

Deze retraites worden als groep geboekt. Denkend aan een oudsten-retraite, een bezinningsweekend met je Bijbelkring. een vrouwenweekend en/of een vriendinnenweekend. Op zakelijk gebied is er ook van alles mogelijk; een bedrijfsretraite, een brainstormweekend voor ondernemers of een teambuildingsweekend met je collegae.

 • Deze retraites worden op maat gemaakt, zo ook de bezinningsworkshops.
 • Wat alle retraites gemeen blijven houden is het bezinnende karakter.
 • De groepsretraites zijn zowel mogelijk voor christelijke als niet-religieuze groepen.
 • Het minimaal aantal deelnemers is 9.
 • De groepsretraites bestaan uit minimaal 2 nachten.
 • Prijs per persoon is €180,- per nacht, dus met een groepsretraite van 2 nachten, 3 dagen betaalt men per persoon €360,-.

Ben je geïnteresseerd in een groepsretraite op maat? Vul hiervoor het contactformulier met je telefoonnummer in.