Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Retraites 2020

Retraites april 2020:

- 16-18 april 2020:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

- 30 april - 2 mei 2020:
Op het kruispunt van je leven
Klein Sion, Leuvenheim

Retraites mei 2020:

- 15-17 mei 2020:
Klooster Wandelretraite
Limburg, Valkenburg

- 28-30 mei 2020:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

Retraites juni 2020:

- 11-13 juni 2020:
Klooster Wandelretraite
Klooster Valkenburg

- 18-20 juni 2020:
Aan Zijn voeten
Retraiteboerderij, Steenwijk

 

 

 

 

 

 

Bezinningsvakanties.nl

Postadres:
t.a.v. Monique Oostdam
Van Leeuwenhoekstraat 5-139
2014 GC Haarlem
Nederland
Telefoon: 31 (0)6 - 44 023 015

 

 

 

 

 

 

Onvoorziene omstandigheden

 • Wat betreft onvoorziene omstandigheden. Voorbeeld: iemand verzwikt zijn enkel en kan niet meer lopen. De deelnemer is zelf aansprakelijk voor de extra gemaakte kosten. Ik raad de deelnemers overigens aan om zelf te zorgen voor een annulering- en reisverzekering.
 • Ik zal er natuurlijk zoveel mogelijk aan doen, om het programma zo probleemloos mogelijk door te laten gaan. Het is echter mogelijk dat zelfs ondanks goede wil, een programma door onvoorziene omstandigheden wordt gewijzigd.

 

Verzekeringen

 • Ik raad je aan eventueel zelf een reisverzekering af te sluiten, voor S.O.S. kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage en medische kosten. Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk. Bezinningsvakanties.nl is hiervoor niet aansprakelijk.
 • Daarnaast kun je eventueel een extra annuleringsverzekering afsluiten om je reissom “terug te krijgen”, wanneer je verhinderd bent op reis te gaan.

 

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je zelf de reis annuleert ben je afhankelijk van de termijn (een deel van) de reissom verschuldigd. Daarbij hanteer ik de volgende termijnen:

 • Tot 6 weken voor aanvang : 50 % van de reissom
 • Van 6 weken voor vertrek tot op de dag van vertrek: 100 % van de reissom

 

Wat gebeurt er met jouw gegevens?  – AVG

Natuurlijk ga ik zorgvuldig met jouw gegevens om.

 • De retraitelocatie ontvangt een deelnemerslijst met daarin:
  • Jouw naam, jouw telefoonnummer, het telefoonnummer dat we kunnen bellen in geval van nood, eventuele dieetwensen en bijzonderheden die je hebt doorgegeven.
  • Jouw e-mailadres staat bewust niet op de deelnemerslijst.
 • Zowel de retraitelocaties hebben ingestemd met mijn verzoek om zelf niets met de gegevens van de deelnemers en coachees te doen en deze informatie natuurlijk niet aan derden te verstrekken. Dit was uiteraard geen probleem.
 • Mocht je je hebben aangemeld voor de ‘Houd me op de hoogte – Bezinningsmail’, die 3-4x per jaar wordt verstuurd, dan kun je je ten allen tijden gemakkelijk afmelden d.m.v. de afmeldingslink onderaan de bezinningsmail of door het sturen van een mailtje. Natuurlijk wordt dit binnen de wettelijke termijn van 4 weken verwerkt.
 • Je kunt overigens altijd vragen om je persoonsgegevens in te zien. Ook deze verstrek ik ruim binnen de wettelijke termijn van 4 weken. Mochten er onjuistheden zijn, dan kunnen we je gegevens moeiteloos even aanpassen. Je gegevens worden volgens de wettelijke richtlijnen bewaard.
 • Daarnaast werk ik zo veilig mogelijk; met unieke wachtwoorden en beschikt zowel mijn telefoon als mijn laptop over een virusscanner.

Mocht je nog vragen hebben, schroom dan natuurlijk niet om contact op te nemen.

Met hartelijke groet,

Monique Oostdam

Wat wil ik worden - Monique Oostdam