Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Retraites 2020

Retraites april 2020:

- 16-18 april 2020:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

- 30 april - 2 mei 2020:
Op het kruispunt van je leven
Klein Sion, Leuvenheim

Retraites mei 2020:

- 15-17 mei 2020:
Klooster Wandelretraite
Limburg, Valkenburg

- 28-30 mei 2020:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

Retraites juni 2020:

- 11-13 juni 2020:
Klooster Wandelretraite
Klooster Valkenburg

- 18-20 juni 2020:
Aan Zijn voeten
Retraiteboerderij, Steenwijk

 

 

 

 

 

 

Bezinningsvakanties.nl

Postadres:
t.a.v. Monique Oostdam
Van Leeuwenhoekstraat 5-139
2014 GC Haarlem
Nederland
Telefoon: 31 (0)6 - 44 023 015

 

 

 

 

 

 

Christelijke retraite

Wij bieden diverse christelijke retraites aan, waaronder:

Daarnaast bieden we ook algemene retraites aan die zowel geschikt zijn voor christenen als niet-christenen. Zo hebben we:

 

Retraite vakantie

Karakter van de retraites

Zowel in de specifiek christelijke retraites als de algemene retraites staan rust, bezinning en in verbinding staan met je diepste zelf en God centraal. Het is een plek waar mensen bij zichzelf en God kunnen thuis komen. Een plek waar je even stilstaat en kijkt wat er nu gebeurt, waar je nu staat en om van hieruit contact te maken met wat je ten diepste verlangt. De rode draad in de christelijke retraites is het in verbinding staan en contact maken met je diepste zelf en God.

 

 

Waarom christelijke retraites?

Het is niet zo dat niet-christenen niet welkom zijn bij de christelijke retraites. Het gaat er meer om dat zij de aansluiting zullen missen wat ik zelf heel belangrijk vind. Ik vind respect zoals ik beschreven heb in het kopje ‘Monique Oostdam‘ heel belangrijk. Ik wil niet over de grenzen van niet-christenen heen gaan en hen dingen laten aannemen waar zij nog niet over uit zijn en hen hierdoor mogelijk voor het hoofd stoten. Dus vandaar deze onderscheiding. Zo staan in de christelijke retraites de Bijbel en het christelijk geloof centraal. Deze weekenden zijn doordrongen van gebed.

 

Aanbod christelijke retraites

Tijdens dit retraiteweekend gaan we in op het onderwerp ‘Vergeven en loslaten’. Het vergeven en loslaten van anderen maar ook jezelf. Zo beginnen we de eerste dag van deze christelijke retraite bij onszelf en de daarop volgende dagen gaan we in op een situatie waarin nog geen vrijheid wordt ervaren.

In dit weekend gaan we heerlijk aan Zijn voeten ontvangen. Een weekend net als Maria zonder moeten, drukten en activiteiten. Echt een weekend met de Heer, een heerlijke boast voor je geestelijk leven.

Deze christelijke groepsretraites worden op maat gemaakt. Zo zijn er oudsteretraites, Bijbelkring retraites en vriendinnenweekenden mogelijk.

 

Christelijke retraite met de Bijbel

De persoon achter deze christelijke retraites

In het kopje  ‘Monique Oostdam‘ kun je meer over mij lezen en onder het kopje ‘Missie’ kun je meer lezen over de missie en visie van Bezinningsvakanties.nl. Mochten er vragen zijn, schroom dan niet om mij te mailen of te bellen.