Serie Eindejaarsbezinning

Doe je mee met de (gratis) Eindejaarsbezinning?

In deze Eindejaarsbezinning staan we stil bij het afgelopen jaar, bij zowel de mooie als de moeilijke dingen die we hebben meegemaakt, om vervolgens weer een frisse start voor komend jaar te maken.

 

Als je meedoet ontvang je dagelijks een mail in je mailbox gedurende deze periode. Je kunt je tot 17 januari nog inschrijven. Dan krijg je ipv dagelijks een mail, een overzicht met de volgende links:

 • 29 dec: Hoe was jouw afgelopen jaar?
 • 30 dec: Een laagje dieper
 • 31 dec: Brief schrijven
 • 1 jan:   Op naar 2022!

Soms nemen we nauwelijks de tijd om even stil te staan en rennen we van het ene jaar naar het andere. Maar als je eerst het oude afsluit voordat je aan het nieuwe begint, kun je het oude bij het oude laten, en met nieuwe aandacht aan het nieuwe beginnen. 

 

Ik heb al jaren de gewoonte om rondom de jaarwisseling even stil te staan bij het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het komende jaar. 

 

Het liefst trek ik hier een paar dagen voor uit, maar je kunt natuurlijk ook een dag of een avond voor jezelf plannen. Een avondje met een kop thee op de bank het afgelopen jaar laten passeren. Hoe was het afgelopen jaar voor mij? Wat waren de hoogtepunten? Wat waren de moeilijke momenten? Wat waren de cadeaus? Waar ben ik dankbaar voor?

 

Deze serie gaat je helpen dit jaar bezinnend af te sluiten zodat je helemaal klaar bent voor het komende jaar. 

 

Doe je graag mee, geef dan hieronder je naam en e-mailadres op en ontvang van 29 december t/m 2 januari dagelijks een Eindejaarsbezinning in je mailbox.

 

Of je nu wel of niet meedoet met deze Eindejaarsbezinning, ik wens je een paar hele mooie dagen toe! Dat het komende jaar een jaar vol warmte, verbinding en zegen mag zijn.

 

Met hartelijke groet van mij,

Monique Oostdam

Ja, ik ontvang graag de Eindejaarsbezinning

  Naam (graag invullen)

  E-mail (graag invullen)

  Ja, ik ontvang graag de Eindejaarsbezinning van 29 december t/m 2 januari.

  Ik vind het ook wel leuk om de Bezinningsmail (4x per jaar) te ontvangen. Hiermee word ik ook op de hoogte gehouden van de nieuwe retraites op de website. Ik weet dat ik mij uiteraard zo weer kan afmelden.

  • Met Monique of Carin
  • Zowel stilte als gesprek

  Een weekend vol bezinning. In je leven kun je op allerlei kruispunten terecht komen. Tijd om even stil te staan: ‘Waar sta ik nu? Waar kom ik vandaan?’ En op die manier weer zien ‘waar wil ik eigenlijk naar toe?’. 

  • Met Monique 
  • Echte stilte retraite

  Even lekker een paar dagen voor jezelf. Even niets hoeven. Gewoon ‘zijn’. Je gaat terug naar je basis, naar jezelf.

  Je leert met verwondering, compassie en liefde te kijken naar wat zich aandient. 

  • Met Monique 
  • Echte stilte retraite

  Thuiskomen bij God en jezelf. In deze stilte retraite laten we onze Martha kant los en gaan we een weekend Maria zijn.

   

  In de stilte aan Zijn voeten. Dit is een christelijke retraite. 

  • Met Arine
  • Zowel stilte als gesprek

  Verlang je naar rust en ruimte? Tijdens deze retraite ga je terug naar de essentie en sta je stil bij wat werkelijk belangrijk voor je is. Even niets moeten, maar de kracht van eenvoud ervaren. 

  Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.

  Je kunt met een gerust hart boeken

  Wij begrijpen dat het spannend is om in deze tijd van Corona een retraite te boeken. Daarom hebben wij een Corona uitzondering qua annuleren gemaakt.

   

  Wanneer jij of wij onverhoopt moeten annuleren, vanwege Corona, quarantaine en/of wijziging van Corona maatregelen/QR-code dan krijg je van ons het geld terug. 

   

  Zo kun je met een gerust hart boeken.

  Dus boek, juist nu, lekker een paar dagen voor jezelf!