Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.

Arine

Arine
Eind november vroeg ik Arine of zij voor deze nieuwjaarsretraite ook mensen zou willen coachen. En ze zei ‘Ja’. Erg leuk.

Ik vind Arine echt een keigoede coach. Zij heeft het verlangen om naast coaching ook retraites te gaan organiseren. Dus in die zin komt ze proeven van de retraite….en hebben vier mensen de gelegenheid om door haar gecoacht te worden. Een aantal jaar geleden ben ik door haar gecoacht. Zij is zó goed. Zo schreef ik na afloop van het coachtraject het volgende:

‘Bedankt Arine voor dit zó waardevolle coachtraject. Jij ziet mensen. Jij ziet mij. Alles mag er zijn. Niets is te gek. Ik heb mij heel veilig gevoeld. En in je liefde en warmte kon je ook prikken. Ik vind het echt heel bijzonder wat er in een korte tijd gebeurd is. Zoveel transformatie en heling. Dit traject was een thuiskomen. Een thuiskomen bij mezelf.’

Nu gaat zij mee met deze nieuwjaarsretraite en zal zij met vier mensen een coachgesprek hebben. Deze retraite is voor haar dus de eerste keer. Ik zal in die zin alle programmaonderdelen doen.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.