Onmisbaar in onze retraites

Onmisbaar in onze retraites zijn onze assistent coaches. Stuk voor stuk hele mooie mensen die bepaalde onderdelen voor rekening nemen en/of coachgesprekken met een aantal deelnemers voeren. Zij zijn er niet de hele retraite bij. 

Over de retraites van Monique in Klein Sion

De retraites bij Klein Sion organiseert Monique niet alleen. Carry komt ook regelmatig langs voor de geestelijke bezinningsmomenten en een gesprek met 2-3 deelnemers. Je kunt bij opgave kiezen of je een gesprek met Monique of met Carry wil. Monique werkt al jarenlang samen met Carry. 

Carry is echt een mooi en inspirerend mens. Ze is een luisterend oor en heeft een bepaalde levenswijsheid, levensrijpheid wat haar zo bijzonder maakt. 

-Monique Oostdam-

Carry retraite Klein Sion

Over Carry Nijland

Carry, 67 jaar, was van jongs af aan al geïnteresseerd in geestelijke zaken. Ze las boeken over mythologie, religie en natuur. Enkele jaren studeerde ze sociologie. Ze koos voor idealistisch werk. Uit betrokkenheid bij milieu en gezondheid dreef ze 12 jaar een natuurvoedingswinkel. Ze was gelovig en veel op zoek naar God.

 

Na een bewogen tijd (echtscheiding, ziekte, overlijden van haar tweede partner) ging haar hart uit naar de geestelijke gezondheid van de mens. Ze studeerde religie studies en volgde een tijdlang de master voor geestelijke verzorger/zingevingscoach.

 

Naast de stiltevieringen in Klein Sion heeft ze ook met 2-3 deelnemers een gesprek.

Carry retraite Klein Sion

“In een gesprek sta ik vol respect open voor wat er leeft in iemands hart. Even samen op weg zijn.”

 • Met Monique of Carin
 • Zowel stilte als gesprek

Een weekend vol bezinning. In je leven kun je op allerlei kruispunten terecht komen. Tijd om even stil te staan: ‘Waar sta ik nu? Waar kom ik vandaan?’ En op die manier weer zien ‘waar wil ik eigenlijk naar toe?’. 

 • Met Monique 
 • Echte stilte retraite

Even lekker een paar dagen voor jezelf. Even niets hoeven. Gewoon ‘zijn’. Je gaat terug naar je basis, naar jezelf. Je leert met verwondering, compassie en liefde te kijken naar wat zich aandient. 

 • Met Monique
 • Zowel stilte als gesprek

Een 3-daagse wandelretraite door het prachtige heuvelachtige Limburg, vol inspiratie en bezinning. We slapen in het klooster, hebben een gesprek met de zusters: een bijzondere ervaring. 

 • Met Monique 
 • Echte stilte retraite

Thuiskomen bij God en jezelf. In deze stilte retraite laten we onze Martha kant los en gaan we een weekend Maria zijn. In de stilte aan Zijn voeten. Dit is een christelijke retraite. 

 • Met Arine
 • Zowel stilte als gesprek

Tijdens deze drie dagen kun je in alle rust gaan ontdekken wie jij bent, wat jouw waarden zijn en waar jij naar verlangt. Onthaasten en met aandacht luisteren naar wat werkelijk gehoord, gezien en gevoeld wil worden.

 • Met Carin
 • Zowel stilte als gesprek

Tijdens dit bijzondere retraiteweekend mag je de ruimte nemen om even stil te staan bij wat er bij jou speelt. Zodat datgene wat in je dagelijks leven aan de kant geschoven wordt, nu even bewust en beheerst de ruimte krijgt. 

Burn out herstel

Retraite voor ouders

 • Met Marco en Gesa
 • Zowel stilte als gesprek

Even lekker weg van thuis en heerlijk verwend worden. Daarnaast maken we tijd om na te denken over vragen als: ‘Wie ben ik als ouder? Wat heb ik van mijn ouders meegekregen? Hoe kunnen we ons gezin vormgeven?

Binnenkort volgt meer info

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.