Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen je emailadres niet met andere partijen.
Retraites 2018

Retraites juli 2018:

5-7 juli 2018:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

12-14 juli 2018:
Op het kruispunt van je leven
Klein Sion, Leuvenheim

26-28 juli 2018:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

31 juli - 2 aug 2018:
Klooster tot Kloosterwandeling
Zuid-Limburg

 

Retraites augustus 2018:

23-25 augustus 2018:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

 

Retraites september 2018:

7-9 september 2018:
Klooster tot Kloosterwandeling
Zuid-Limburg

13-15 september 2018:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

 

Retraites oktober 2018:

4-6 oktober 2018:
Stilte retraite
De Kleine Hoeve, Steenwijk

11-13 oktober 2018:
Op het kruispunt van je leven
Klein Sion, Leuvenheim

25-27 oktober 2018:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte!

 

 

 

 

 

 

 

Bezinningsvakanties.nl

Postadres:
t.a.v. Monique Oostdam
Van Leeuwenhoekstraat 5-139
2014 GC Haarlem
Nederland
Telefoon: 31 (0)6 - 44 023 015

Monique Oostdam:

Monique OostdamZo is het allemaal begonnen

Augustus 2011 had ik mijn eerste ‘Klooster tot kloosterwandeling’. Niet verwachtend dat er zoveel animo zou zijn en dat er nog velen vakanties zouden volgen. Inmiddels zijn er al vele mensen mee geweest en is mijn aanbod aan retraites sterk uitgebreid. Ik voel me nog altijd zó bevoorrecht om dit te mogen organiseren. De bezinningsvakanties zijn zó bijzonder, mooi en hartverwarmend. Echt een cadeau!

 

Wat is voor mij belangrijk?

Wat men terug ziet in mijn retraites zijn mijn kernwaarden. Zo vind ik in het leven echtheid, respect en zinvolheid belangrijk. Deze kernwaarden karakteriseren ook de sfeer van mijn retraites.

 

Monique OostdamEchtheid

Voor mij zijn echtheid en puurheid het belangrijkste van alles. Wees gewoon lekker jezelf. Ik vind het fijn om een veilige, ongedwongen sfeer neer te zetten waar iedereen zichzelf kan zijn.

 

Respect

Respect voor anderen, hoe zij dingen zien, hoe zij dingen ervaren en wat hun grenzen zijn. In mijn omgang en benadering van mensen zie je mijn kernwaarde respect terugkomen. Ik respecteer hun zienswijze en

Monique Oostdam

sluit aan. Ik respecteer hun proces. Ik blijf in gesprek. Bij mij past ook meer de rol van de faciliterende leider. Ik roep meer een proces op, dan dat ik ga onderwijzen. Ik houd van de interactie en vind de verschillende zienswijzen juist interessant.

 

Zinvol

Het moet nut hebben. Iets moet betekenis hebben. Het moet zin hebben, ertoe doen. De thema’s van de bezinningsvakanties zijn altijd erg pakkend. Ze gaan echt ergens over. Het maakt een verschil in je leven. Het raakt de kern, de essentie.

 

 

Lees hier meer over de retraites in Nederland. En ontdek op deze pagina ‘Welke retraite weekend het beste bij jou past’

 

Monique Oostdam

________________________________________________________________________________________