Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Retraites 2020

Retraites april 2020:

- 16-18 april 2020:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

- 30 april - 2 mei 2020:
Op het kruispunt van je leven
Klein Sion, Leuvenheim

Retraites mei 2020:

- 15-17 mei 2020:
Klooster Wandelretraite
Limburg, Valkenburg

- 28-30 mei 2020:
Stilte retraite
Klein Sion, Leuvenheim

Retraites juni 2020:

- 11-13 juni 2020:
Klooster Wandelretraite
Klooster Valkenburg

- 18-20 juni 2020:
Aan Zijn voeten
Retraiteboerderij, Steenwijk

 

 

 

 

 

 

Bezinningsvakanties.nl

Postadres:
t.a.v. Monique Oostdam
Van Leeuwenhoekstraat 5-139
2014 GC Haarlem
Nederland
Telefoon: 31 (0)6 - 44 023 015

 

 

 

 

 

 

Monique Oostdam:

Monique OostdamZo is het allemaal begonnen

Augustus 2011 had ik mijn eerste ‘Klooster tot kloosterwandeling’. Niet verwachtend dat er zoveel animo zou zijn en dat er nog velen vakanties zouden volgen. Inmiddels zijn er al vele mensen mee geweest en is mijn aanbod aan retraites sterk uitgebreid. Ik voel me nog altijd zó bevoorrecht om dit te mogen organiseren. De bezinningsvakanties zijn zó bijzonder, mooi en hartverwarmend. Echt een cadeau!

 

Wat is voor mij belangrijk?

Wat men terug ziet in mijn retraites zijn mijn kernwaarden. Zo vind ik in het leven echtheid, respect en zinvolheid belangrijk. Deze kernwaarden karakteriseren ook de sfeer van mijn retraites.

 

Monique OostdamEchtheid

Voor mij zijn echtheid en puurheid het belangrijkste van alles. Wees gewoon lekker jezelf. Ik vind het fijn om een veilige, ongedwongen sfeer neer te zetten waar iedereen zichzelf kan zijn.

 

Respect

Respect voor anderen, hoe zij dingen zien, hoe zij dingen ervaren en wat hun grenzen zijn. In mijn omgang en benadering van mensen zie je mijn kernwaarde respect terugkomen. Ik respecteer hun zienswijze en

Monique Oostdam

sluit aan. Ik respecteer hun proces. Ik blijf in gesprek. Bij mij past ook meer de rol van de faciliterende leider. Ik roep meer een proces op, dan dat ik ga onderwijzen. Ik houd van de interactie en vind de verschillende zienswijzen juist interessant.

 

Zinvol

Het moet nut hebben. Iets moet betekenis hebben. Het moet zin hebben, ertoe doen. De thema’s van de bezinningsvakanties zijn altijd erg pakkend. Ze gaan echt ergens over. Het maakt een verschil in je leven. Het raakt de kern, de essentie.

 

 

Lees hier meer over de retraites in Nederland. En ontdek op deze pagina ‘Welke retraite weekend het beste bij jou past’

 

Monique Oostdam

________________________________________________________________________________________

Geef hier jouw reactie
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Hoe was jouw retraite bij Bezinningsvakanties.nl?

Monique Oostdam
Algemene beoordeling:  
 7 beoordeling
by John Dolmans on Monique Oostdam
Bijzondere ervaring
Retraite *: Op het kruispunt van je leven
Leeftijd: 53

Heel bijzondere en prettige ervaring, deze retraite. Mooie mensen ontmoet, erg fijne groep. En Monique is een fijne coach. Begripvol, invoelend en met humor. Een stuk wijzer geworden. En alleen al het leren kennen van Monique en de andere deelnemers heeft mijn leven verrijkt.

by Marco Koopman on Monique Oostdam
Spiritueel, liefde, onverwacht, prachtig...
Retraite *: Kruispunt
Leeftijd: 51

Met een geweldige en lieve coach op reis naar je innerlijke Tuin. De stilte en rust in combinatie met de workshops en de wijsheid van Monique is abosuut een aanrader. De groep met wie ik deze dagen mocht doorbrengen was ook fantastisch.Zeer dankbaar.....

by Marcel on Monique Oostdam
Een ervaring!
Retraite *: Klooster tot klooster

Bijzonder om te ervaren dat een groep voor elkaar onbekende mensen zo snel met elkaar verbonden kan zijn door stilte en bezinning.

De meeste"bagage" werd op het station Schin op Geul achter gelaten om met een"lichte bepakking" de wandeling te maken. De stiltes tijdens de gezamenlijke wandelingen werden vergroot door het delen en door lichte sturing en begeleiding ontstonden er mooie gesprekken. Een ervaring die indruk gemaakt heeft. En het is waar, wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.

by Bonno Jongeleen on Monique Oostdam
intens weekend
Retraite *: Stilte retraite Abdij Koningshoeven
Leeftijd: 52
Beroep: IT professional

Ik vond het een heel intens weekend. Verschillende vormen van emoties kwamen voorbij, angst, verdriet, verveling, etc. Ik heb er enorm van genoten. En op de terugweg heb ik de auto even langs de kant van de weg moeten zetten. Het kwam er even allemaal uit. Het hele weekend heeft me heel erg aan het denken gezet, en stilletjes denk ik dat ik inmiddels weet welke beslissing ik ga nemen. Lieve Monique, dank voor je begeleiding, je bent een prachtig mens, en je hebt me een weekend meegegeven waar ik nog heel lang aan blijf denken. Bedankt!!!!!

by T. Geurts on Monique Oostdam
Geweldig weekend
Retraite *: Op het kruispunt van je leven
Leeftijd: 57 jaar
Beroep: Voetreflextherapeute

Ik vond het een geweldig weekend, het heeft veel met me gedaan en meer inzicht gegeven. Monique weet perfect de juiste sfeer te creëren in de groep waardoor iedereen zich veilig voelt. Ze is zeer doortastend en geeft iedereen het gevoel dat ze mogen zijn zoals ze zijn. Het is een supergoede coach die de juiste woorden op het juiste moment weet uit te spreken.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»