4.7 sterren
Christelijke retraite Tot rust komen

Stilte retraite  ‘Tot rust komen aan Zijn voeten’

Thuiskomen bij God en jezelf. In deze stilte retraite laten we onze Martha kant los en gaan we een weekend Maria zijn.
In de stilte aan Zijn voeten. Dit is een christelijke retraite.

In de stilte 'Tot rust komen aan Zijn voeten'

  • Ben je toe aan rust en bezinning?
  • Heb je behoefte om je weer helemaal op te laden?
  • Even een paar dagen heerlijk tot rust komen aan Zijn voeten.

Dan is deze christelijke stilte retraite wellicht iets voor jou. We gaan in deze retraite helemaal tot rust komen, opladen aan Zijn voeten. Gewoon heerlijk ontvangen.  We maken kennis met de stilte en wat dit met ons doet.

 

In dit weekend laten we onze Martha drang en bezigheden los en gaan we een weekend Maria zijn; een weekend heerlijk aan Zijn voeten, tot rust komen, heerlijk ontvangen en quality time met God besteden.

Voor de mensen die zichzelf geen christen noemen:

Zoals je kunt lezen bevat deze weekend een hoog christelijk gehalte, dus mocht dit  niet helemaal bij je passen, dan bied ik je graag een ander weekend aan. Bekijk de andere retraite weekenden bij ‘Welke retraite weekend past bij mij?’ en ontdek welke retraite beter aansluit op je behoeften.

 

Het kan zijn dat je wel het verlangen kent om aan Gods Voeten te zitten, van Hem te ontvangen en Hem beter te leren kennen maar dat je jezelf nog geen christen kunt noemen. Wellicht is deze retraite toch geschikt. Geef je dan gerust op.

En als je het fijn vindt om te bellen, schroom dan niet om te bellen of te mailen. Mijn telefoonnummer is 06-44023015. Dan kunnen we samen kijken of deze retraite wel of niet bij je past. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Locatie Retraitecentrum Klein Sion 

Voor onze retraite zijn we te gast bij R.K. retraitecentrum Klein Sion tussen Arnhem en Zutphen. Een eenvoudige en tegelijkertijd ook mooie en fijne locatie in een bosrijke omgeving, vlakbij de IJssel, waar je een eigen kamer krijgt.

 

Wij zijn daar als enige groep en kunnen gebruik maken van een heerlijke zaal met serre en de royale tuin met allerlei zitjes.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Retraitecentrum Klein Sion - Tuin

Monique Oostdam Retraites Nederland

Retraitebegeleiding

Ik, Monique Oostdam leid deze retraite. In 2011 ben ik met de retraites begonnen.

 

Wat ik belangrijk vind en wat je ook terugziet in mijn retraites zijn mijn waarden:

  • Echtheid: Ik vind het fijn om een veilige, ongedwongen sfeer neer te zetten waar iedereen zichzelf kan zijn.
  • Respect: Ik  sluit graag aan bij de ander, bij hoe iets voor de ander is, hoe de ander het ervaart en ziet. Ik roep graag een proces op, in plaats van te onderwijzen.
  • Zinvol leven: Ik ga graag een laagje dieper. Wat is de essentie. Wat is het dat je raakt. Wat doet dat met jou.

Lees meer over wie ik ben, mijn kernwaarden en verhaal.

Boek hier je retraite - data & kosten

Mocht je deze datum niet kunnen, of zou je graag met een eigen groep deze retraite willen doen, stuur ons dan een mail: info@bezinningsvakanties.nl. 

 

Bij de prijs inbegrepen

De groepen van circa 9-11 deelnemers worden bewust klein gehouden om het persoonlijke karakter te behouden.

Hoe was jouw retraite 'Tot rust komen aan Zijn voeten'?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Christelijke retraite
Average rating:  
 19 reviews
 by Marije
Zijn met Hem
Retraite *: Aan Zijn voeten
Leeftijd: 35
Beroep: GZ-psycholoog
Woonplaats: Wemeldinge

Wat een bijzondere tijd waren deze dagen van stilte, rust en gevuld mogen worden met wat God geeft. Vooral de stilte heeft me geholpen om gericht te zijn op God en ook echt in de rust te komen. De waardevolle workshops, vieringen, beelden/symbolen en zo kan ik nog even doorgaan hebben me zo veel denk- en dankstof gegeven. De ervaringen ook tijdens stille tijd 's ochtends hebben me doen ervaren dat steeds opnieuw puur met God zijn, de enige bron van kracht is. Dit heb ik nu ook meegenomen in mijn dagelijkse leven. Eerst stil zijn bij God en van Hem kracht ontvangen voor de dag. Naast de vernieuwde verbondenheid met God is het heel mooi om dit samen met anderen te doen. Ondanks de stilte ervaar je toch verbondenheid met elkaar, wat ik als heel bijzonder ook heb ervaren. Eigenlijk zijn woorden te kort om te kunnen beschrijven wat God door deze retraite heen heeft gedaan. Ik gun het iedereen om hun eigen ervaring hierin op te doen. Dank aan Hem voor de talenten die Hij Monique heeft gegeven om dit voor anderen mogelijk te maken.

 by Rianne
Superfijn
Retraite *: Aan zijn voeten
Leeftijd: 44
Beroep: Docent Nederlands
Woonplaats: Den Haag

Het was echt heel fijn om te doen en Monique is een toffe leidster!
God heeft mij in ieder geval op het goede pad gebracht.

 by Mirjam
Rust temidden van de onrust
Retraite *: Aan Zijn voeten
Leeftijd: 44
Beroep: sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Woonplaats: Rotterdam

Als je iets in je leven gedaan moet hebben is het deze retraite!
Om in deze onrustige wereld een moment van rust en stilte te vinden en krijgen.
En meer dan dat, psalm 62; het stil tot God worden, van Hem zegen ontvangen, kwam hier regelrecht uit de hemel. Een soort 3e Pinksterdag.
Dus laat je leeg worden van het hier en nu en vullen met Zijn Geest en Waarheid!
Een Elim in de woestijn van je leven.
Van harte aanbevolen!

 by Carla
Theresa van Avila
Retraite *: Aan zijn voeten
Leeftijd: 60
Woonplaats: Purmerend

Een retraite was al heel lang een verlangen van mij. Eindelijk heb ik het gedaan en als een enorme verrijking in mijn leven ervaren. Dichter bij je kern komen en weten wat je nodig hebt. Tijdens mij retraite heb ik Theresa van Avila ontmoet. Dit was de naam van de kamer van mijn verblijf. Inmiddels het boek " de innerlijke burcht" van haar bij de bibliotheek gereserveerd. Op weg naar je kern om dieper in contact te komen met God ga je door verschillende lagen, in het boek worden dit de kamers van je burcht genoemd. De retraite heeft mij een boost gegeven om verder te groeien in dit proces. Innerlijke rijkdom is waar het om gaat in ons leven. In een prachtige omgeving, waarin we prima verzorgd werden en met Monique als passievolle retraiteleidster was het thuiskomen bij mezelf.

 by Janneke
Rust, loslaten en dankbaarheid
Retraite *: Tot rust komen aan Zijn voeten
Leeftijd: 56
Beroep: Praktijkverpleegkundige
Woonplaats: Grootegast

Omdat het thuis in de rust komen en los kunnen laten van veel dingen niet echt lukte had ik me opgegeven voor de stilteretraite "tot rust komen aan Zijn voeten".
Best spannend, maar wat is het een goede stap geweest.
Alle rust en ruimte om je te bezinnen en je te laten vullen. Ieder op zijn eigen manier. De aangeboden workshops waren voor mij erg fijn, stof tot nadenken en om mee aan de slag te gaan. Ondanks het niet praten voelde ik een verbondenheid met de andere dames. En zeker ook met Monique, wat een mooi mens.
Deze dagen hebben mij veel gebracht, met name leren loslaten/overgeven aan God, in de rust komen en bovenal dankbaarheid voor al het goede wat mij is gegeven.
Ik had het voor geen goud willen missen
Lieve Monique, medecursisten en bovenal God, dank voor dit mooie cadeau.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.