Ik wil graag op de reservelijst. Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail.
E-mail We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.

Welk retraite weekend past bij mij?

De één wil in zijn retraite weekend veel diepgang. De ander wil weer wandelen. En zo wil een ander weer een retraite met voldoende tijd voor persoonlijke bezinning. Daarnaast weet ik niet of je gelooft of dat je daar niet bewust mee bezig bent. Ook dat zal van invloed zijn op de keuze van je retraite weekend. Zo´n 10 jaar geleden zou ik niet hebben gekozen voor een retraite weekend met allerlei christelijke dingen, zoals de retraite ‘Tot rust komen aan Zijn voeten’. Toen zou ik voor een retraite hebben gekozen waarin het gehalte Bijbel en gebed niet zo hoog was. Ik zou gekozen hebben uit één van de algemene retraites; de stilte retraite ‘Terug naar de basis’, het bezinningsweekend ‘Op het kruispunt van je leven’, de Nieuwjaarsretraite of de Klooster Wandelretraite.

In de tabel hieronder kun je ontdekken welk retraite weekend het best bij jou past. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een groepje een retraite op maat te maken.

Heel veel plezier met het bekijken welke retraite weekend bij jou past.

Monique Oostdam

 

Alle retraite weekenden in een overzicht 

* Gebed: In de kloosters kun je deelnemen aan de vieringen waar gebeden wordt. Zo bidden we in elk retraite weekend voor het eten.

** De persoonlijke coaching sluit volledig aan op jou, op jouw zienswijze en beleving. Ik coach je 1-op-1.

*** Persoonlijke bezinning. Alle retraite weekenden bieden ruimte voor persoonlijke bezinning.

 

 

Hoe ervaren de deelnemers de retraite weekenden?

Lees hier de reacties!